2011. november 26., szombat

Flaubert, Gustave - KÉT BARÁT - AZ ELSŐ ÉRZELMEK I - Jelenlegi ára: 2 541 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a Fókusz Könyváruház csapata. Áruházunk 40 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
Kedvező személyes átvételi lehetőség Budapest szívében, az Astoria és a Blaha Lujza tér között található boltunkban.
Futárszolgálatunk 790 Ft-ért az ország minden pontjára kiszállítja megrendelését.
A SZÁLLÍTÁS A 10. 000 FT-OT MEGHALADÓ RENDELÉSEK ESETÉBEN INGYENES!
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
198774
Flaubert, Gustave
KÉT BARÁT - AZ ELSŐ ÉRZELMEK ISKOLÁJA -
Remekírók Retró - A sorozatcím amellett, hogy a jelenkor horizontjából való visszatekintést sugall, jelzi egyúttal azt is, hogy a figyelem olyan klasszikusnak számító írók műveire irányul, melyek kiállták az idő próbáját. Mind a világirodalom, mind a magyar literatúra bővelkedik olyan szépirodalmi alkotásokban - gondolunk itt elsősorban prózai munkákra -, melyek bizonyos okokból eddig vagy elkerülték a szakma figyelmét, vagy idő múltán az érdeklődő közönség várhatóan szívesen látná őket viszont. Olykor hát felfedezésre, máskor pedig újraolvasásra invitáljuk a publikumot, tekintetvetésre, hiszen a remekművek - még ha megkésve is vagy ismételten - méltán érdemelhetik ki az olvasó bizalmát.
Más szóval: klasszikusok eddig (magyarul) ismeretlen nóvumait vagy kissé talán feledésbe merült alkotásait kínáljuk ezentúl e sorozatban - csemegéül sokaknak.
Egy húszéves fiatalember első regényét tartja kezében az olvasó, akit Gustave Flaubert-nak hívnak. Egy Henry nevű vonzó, fiatal csábító érzelmeinek iskoláját beszéli el, aki tanárának feleségét New Yorkba szökteti, majd egy miniszter unokahúgát veszi feleségül.
Ám az igazi főszereplő Jules, a nem egészen húszesztendős vidéki költő, aki az előbbihez hasonló karrierről álmodozik, de szükségképpen magasabb rendű igazságok birtokába jut. Ő az érzelmek iskolája mellett kijárja az irodalom iskoláját is. A fiatal Flaubert önarcképe ő. Egy híres francia irodalomtörténész szerint e regény lapjain Flaubert romantikus költészetével találjuk szemben magunkat.
Flaubert soha nem adta ki ezt a nagyregényt. Tévedett. De a gondjainkra bízta: fedezzük fel mi, ismerjük meg jobban ifjúságát, fiatalkori művészetét, életét.
A gyönyörűen komponált szerelmi történeten túl Gustave Flaubert íróvá érlelődésének is tanúi lehetünk e könyv ismeretében.
Romhányi Török Gábor
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Személyes átvételi lehetőség Budapest szívében, az Astoria és a Blaha Lujza tér között található boltunkban.
Nyitva tartás:
Hétköznap 9: 30-20: 00
Szombaton 10: 00-17: 00
A leütést követően munkatársaink 1-2 munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot a kiszállítás vagy az átvétel időpontját illetően.
Futárszolgálatunk 790 Ft-ért az ország minden pontjára kiszállítja megrendelését.
Köszönjük, hogy minket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A Fókusz Könyváruház csapata



Jelenlegi ára: 2 541 Ft

Az aukció vége: 2011-12-01 10:10
. Flaubert, Gustave - KÉT BARÁT - AZ ELSŐ ÉRZELMEK I - Jelenlegi ára: 2 541 Ft

Fontos