2011. november 28., hétfő

A falu / Jelek (2 DVD) (Twinpack) - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

A falu / Jelek (2 DVD) (Twinpack)
A falu
Tartalom:
Első pillantásra ez a XIX. század végi falu tökéletes képet nyújt, lakosai idillikus körülmények között, harmonikusan élnek. Ez az összetartó közösség azonban azzal a szörnyű tudattal él együtt, hogy a falut körülvevő erdőben különös teremtmények élnek. Ezek a titokzatos lények nem jönnek a faluba, a falubeliek nem lépik át az erdő határát. Ez a hallgatólagos megállapodás biztosítja a viszonylagos békét.
Az idősebbek tanácsa ellenére azonban akad egy kíváncsi és elszánt fiatalember, Lucius Hunt, aki ellenállhatatlan vágyat érez, hogy átlépje a bűvös határt és elinduljon az ismeretlenbe. A baljóslatú fenyegetés miatt elszabadulnak az indulatok a faluban, Lucius pedig útnak indul...
Jelek
 
Tartalom:
Különös események zajlanak egy álmos amerikai kisváros közelében egy farmon. Valaki hatalmas, kör alakú tisztást vág a kukoricásba.
A farm tulajdonos, a város egykori lelkipásztora szeretne nem törődni a tréfacsinálókkal, de azok visszatérnek, és a földeken újabb és újabb gabonakörök jelennek meg. A ház lakói egyre jobban félnek; a titokzatos, kísérteties jelek pedig szaporodnak.
Talán tényleg nekik van igazuk, nem Graham tiszteletesnek. Talán mégsem emberkéz műve ez az egész.
A kutyák megvesznek, a friss víz megposhad, a városka lakói menekülnek, és az egyetlen férfi, aki eddig képes volt megőrizni a józan eszét, maga is kénytelen egyre komolyabban venni a körülötte zajló eseményeket. Hiszen lehet, hogy nemsokára a gyerekei életéért kell küzdenie. Csak azt nem tudja, kivel...
Több dvd-t is árulok! Nézzetek be hozzám és válogassatok!


Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Az aukció vége: 2011-12-02 09:26
. A falu / Jelek (2 DVD) (Twinpack) - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Fontos