2012. január 7., szombat

Hahner Péter: 100 történelmi tévhit - Jelenlegi ára: 2 660 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre!
A raktárunk 2012. január 9. -ig zárva, a megrendeléseket ezt köetően tudjuk feldolgozni és átadni, kiszállítani. 100 történelmi tévhitA könyv listaára: 3290 Ft. Leírás:
Számos történelmi mítosz és legenda, régen megcáfolt értelmezés, vélekedés szinte kiirthatatlanul tartja magát a közvéleményben, és nap mint nap újratermelik azokat a különböző médiák. Az pécsi tanszékvezető egyetemi tanár egy jó nagy csokorra való, egész pontosan száz ilyen kijelentést gyűjtött egybe, amelyek kapcsán rövid és olvasmányos esszékben a kurrens tudományos álláspontok ismertetésével - igyekszik megcáfolni az előítéleteket, az elavult magyarázatokat és a közönséges tárgyi tévedéseket. A kronologikus rendbe szerkesztett szócikkek az emberi evolúció és az őskori társadalmakkal kapcsolatos kérdésektől egészen a 2003-as második iraki háborúig eljutva veszik sorra az egyetemes és a magyar történelem látszólag közismert tényeit. A teljesség igénye nélkül, pl. megtudhatjuk, valóban sóval hintették-e be a rómaiak Kárthágó helyét, mi köze egymáshoz a nándorfehérvári győzelemnek és a harangszónak, valóban a zsarnokság börtöne volt a Bastille, tényleg létezett-e az 1849-et követő passszív rezisztencia, ki volt valójában Mata Hari. Egyes általánosabb, társadalomtörténeti kérdéseket érintő (az ókori gazdaság alapja a rabszolgatartás volt, a felvilágosodás a francia forradalom előkészítője volt stb. ) és a különböző forradalmakkal foglalkozó fejezetek az egykor vagy talán még mindig? - az iskolában tanított vulgármarxista előítéletek és leegyszerűsítések örökségétől szabadítja meg az olvasót. Az informatív, hivatkozásokkal ellátott, ugyanakkor szórakoztató kötet az Ünnepi Könyvhét kiadványa széles körben ajánlható. ISBN: 978-963-9884-95-3A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütörtök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az Átadópontra, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 660 Ft

Az aukció vége: 2012-01-09 12:28
. Hahner Péter: 100 történelmi tévhit - Jelenlegi ára: 2 660 Ft

Fontos