2011. december 28., szerda

Mezotel - Jelenlegi ára: 4 190 Ft

Mezotel
A Mesotel egy sor alapkomponenst tartalmaz, többek között - az acetilkolin elődjének tartott és a revitalizációhoz elengedhetetlen kolin-bitartarátot, amely a Mesotel termékek fő aktív összetevője. A MEZOTEL összetevői a peptidek mellett, a kolin, az ezüst kolloid, a gotu cola és a goji.
Használat: naponta 1 teáskanál, étkezés előtt vagy közben.
Kiszerelés: 120 ml, másfél hónapig elegendő.
Kolin
Normalizálja és erőteljesen növeli az idegsejtek energia potenciálját, így optimalizálja az agyi tevékenységet.
Javítja a memóriát, koncentrációt és fokozza a kognitív funkciókat az agyban
Növeli az ellenállást a túlterheltséggel, stresszel, kimerültséggel szemben
Erőteljesen fokozza a szellemi és fizikai aktivitást
Lassítja az öregedés folyamatát
A kolin számos fontos biológiai folyamatban vesz részt. Foszfatidil-kolinként megőrzi a sejthártya épségét, és olyan alapvető élettani működésekben működik közre, mint a sejtek információ-átadása, energiaellátása, illetve a sejten belüli kommunikáció. Nem megfelelő kolin bevitele ezeket a folyamatokat hátrányosan érintheti. A kolin ezenkívül részt vesz a sejtstruktúrák és funkciók megőrzésében is. Figyelemre méltó, hogy a kolin hiány a sejtkultúrában apoptosishoz (a sejthalál egy formája) vagy programozott sejthalálhoz vezet. Ha ugyanis a sejthártya kolin tartalma a szükségesnél alacsonyabbá válik, ez fokozza a ceramid kibocsátást, és úgy tűnik, a ceramid felgyülemlése aktivál egy enzimet, a kaszpázt, ami apoptosist indukál.
Erőteljes sejtszintű fiatalító hatás, kisimítja a ráncokat, eltünteti a pigmentfoltokat
A pigmentfoltok a lizoszomális táplálkozás (főként nagy zsírtartalmú) következtében kialakult, az emésztés zsírtartalmú maradványának tartott barna foltok. Ezek az ún. öregedési vagy ,, elhasználódási" pigmentek, amelyek megtalálhatók a bőrön, májban, vesében, szívizomban, mellékvesében és ganglionsejtekben. Minél több a pigment folt, annál gyorsabb az öregedési folyamat is. A kolin képes eltávolítani a sejtekből a lipofuscint, az öregedési pigmentet, amely felgyülemlése a sejtekben gyorsítja a szervezet elöregedési folyamatát. Ezáltal jelentős mértékben sejtfiatalító hatást gyakorol a szervezetre, és jelentős mértékben meghosszabbíthatja az életet. A már több mint 35 éve tartó, az acetilkolin elődjeinek hatékonyságát rendszeresen vizsgáló kutatások arra engednek következtetni, hogy az acetilkolin életkori hiányának visszaállítása lehetővé teszi az átlagéletkor 20-25 %-os növelését.
Ezen kívül a kolin a szabadgyökök gátlószere, ráadásul a mezotelek összetételében az antioxidációs aktivitása többszörösére nő az ezüstkolloiddal történő együtthatás következtében.
A kolloid ezüst
Minden kórokozót elpusztít. Az ezüst kolloid áthatolva az egysejtű élőlények sejtfalán (baktériumok, gombák, vírusok, paraziták) gátolja azokat a tiol-enzimeket, amelyek a kórokozók anyagcseréjében részt vesznek, és azok pusztulását okozza. A vírusok fehérjeburkának szerkezetét károsítja, és szaporodásra képtelenné teszi őket. A vastagbélben lévő bélflórát nem károsítja, mivel legkésőbb a vékonybélben kerül felszívódásra
A Science Digest magazin közlése szerint (1978 . márciusi szám) a vizsgált kb. 650 féle mikroorganizmus közül az ezüst kolloid kémcsőben hat percen belül minden kórokozót elpusztított. Egy szintetikus antibiotikum jó esetben 6-12 baktériumtörzset képes hatástalanítani.
A kolloid ezüst a leghatásosabb méregtelenítő
A kolloid ezüst tiszta, természetes formáját használjuk, amely egy 1-500 millimikron nagyságú részecskékből álló rendszer. A kolloid oldat, ellentétben az ezüst sóval, nem halmozódik fel a szervezetben, és ezért teljesen ártalmatlan még a rendszeres alkalmazása mellett is. A kolloid ezüst nem lép kölcsönhatásba más gyógyszerekkel, és nem befolyásolja azok hatását.
Legbiztonságosabb és leghatékonyabb természetes fertőtlenítő
Több mint 650 fajta kórokozót képes elpusztítani 6 perc alatt
Elpusztítja és gátolja a baktériumok, vírusok, gombák, paraziták szaporodását.
A kolloid ezüst mindenre jó
A kolloid ezüst oldat gyakorlatilag az összes testfelszínen lévő, illetve a test belsejében megbúvó fertőzések, gyulladások esetén használható. Alkalmazható torokgyulladás, nyelvgyulladás, szájnyálkahártya gyulladás és sérülés, fogínypanaszok, fogszuvasodás, légzőszervi és orrüregi fertőzések, influenza, tüdőgyulladás, fülgyulladás, szemgyulladás, kötőhártya gyulladás, gyomorfekély, bélpanaszok és candida fertőzés kezelésére. Használatával kivédhető többek között a láb, a köröm, a körömágy, a fül, a hónalj, a hüvely és egyéb testrészek gombásodása. A fejbőrbe masszírozva segít megszüntetni a korpásodást, és a fejbőr viszketését.
Beszámolók szerint hatásosnak bizonyult az AIDS, őzkullancs okozta Lyme-kór, agyhártyagyulladás, nyirokérgyulladás, ízületi gyulladás esetében is. Az allergia és szénanátha esetén gyorsan megszünteti a megfázásos jellegű tüneteket, a szemviszketést percek alatt elmulasztja. Felülfertőződés nélkül orvosolja az égési sérüléseket, vágott sebeket, horzsolásokat. Napégésre, pattanásos bőr kezelésére fantasztikus. A jó minőségű kolloid ezüstnek - betartva az ajánlásokat - nincsenek káros mellékhatásai, mivel testazonos részecskékről van szó.
Gotu Kola
Gotu Kola, az egyik legerősebb fiatalító növény. Bár a jógik arra használták, hogy meditációjuk során a koncentrációjuk még jobb legyen, ezzel összefüggő hatásai folytán eredményesen javítható a mentális visszamaradottság és az IQ szint is növelhető.
A Gotu Kola bizonyítottan növeli az intelligenciát, javítja a memóriát, kiiktatja a fizikai kimerültséget, mentális fáradtságot és a depressziót. Megsokszorozza az életerőt, felturbózza az immunrendszert, és ezáltal jelentősen növeli az élettartamot. Ez az indián növény, az ajurvédikus orvoslás legfontosabb eszköze arra, hogy ösztönözze és erősítse az ideg- és agysejtek működését.
A gotu kola hatása a bőrre
A gotu kola fiatalító hatása az összetételében megtalálható biopolimereknek, a szövetvisszaállitás erős ösztönzőinek köszönhető.
Azon ritka növények közé tartozik, amelyek jelentős mértékben tartalmaznak kollagént, így képes erőteljesen javítani a kötőszövetek állapotán és a bőr rugalmasságán még idősebb korban is. Nemcsak a kötőszövetet, a bőrt is jelentős mértékben erősíti és még képes regenerálni, helyrehozni a károsodott szöveteket is. Ez egyedülálló asiaticosid tartalmának köszönhető, amely feloldja a lapra a kórokozók viaszos borítórétegét, lehetővé téve az immunrendszer számára, hogy elpusztítsa azokat.
Így megszünteti még a krónikus és kezelhetetlen bőrbetegségeket is, beleértve a leprát, szifiliszt, ekcémát és pikkelysömört, különböző bőrkiütéseket, égési sérüléseket, sebeket, hegeket, belső és külső fekélyeket, gyulladásokat. Egy francia kutatás során, 1966-ban kimutatták, hogy császármetszés után alkalmazva igen hatékonyan segíti elő a gyógyulást. A seb jóval gyorsabban gyógyult, mint hagyományos kezelés esetén. A hajhullást (bőrbetegség eredetű) képes leállítani, sőt, fokozni a haj és a körmök ,, erejét"
Nagyon erős méregtelenítő
Erős vértisztító, segít eltávolítani az agyból a lerakódott toxikus anyagokat, valamint szervezetünkből a nehézfémeket és a különféle drogokat is.
Goji
Nagyon erős természetes antioxidáns. Erősíti az erek szerkezetét, javítja a vérellátást, megelőzve ezáltal a trombózist. Elősegíti az újrahasznosítás folyamatát, és növeli a bevitt vagy újrahasznosított anyagok hatékonyságát.
Hatalmas mennyiségű hatóanyagot tartalmaz: poliszacharidok, fenolsavak, vitaminok (Bl, B2, C, E, karotin, riboflavin, nikotin), xanthines, leucin, fitoszterol - daukosterin (ß-sitosteril-ß-D-glükozid), betain, fizalin, alkaloidok, fehérjék, taurin, 19 aminosav, ásványi anyagok és nyomelemek (kalcium, magnézium, vas, réz, mangán, cink).
A béta-karotin koncentráció a goji bogyóban nagyobb, mint a sárgarépában, és a kollagén, illetve fehérje tartalma magasabb, mint a méhpempőé. Ezért nagymértékben képes erősíteni az immunrendszert, lassítani az öregedési folyamatot. Szerotonin aktiváló hatásánál fogva javítja a hangulatot, segíti az alvást, enyhíti a fáradtságot és kirobbanó energiát ad. Klinikai vizsgálatok kimutatták, hogy a goji erősíti a sejtfalat, amely hozzájárul növekedésükhöz és a regenerációjukhoz.
 
 



Jelenlegi ára: 4 190 Ft

Az aukció vége: 2012-01-15 03:42
. Mezotel - Jelenlegi ára: 4 190 Ft

Fontos